BEELDHOUWEN O.L.V. MASEROLI MEDARDO
2019

JULI

1tot5
BORGLOON • Maseroli Medardo gaat met jou op weg om je eigen creatie vorm te geven. Hij leert je (nieuwe) technieken aan om je creatie tot leven te laten komen.

Samen met de begeleider geef je zo vorm aan de kunstenaar in jezelf en hij laat je de ruimte om je talenten te ontwikkelen. Deze stage geeft de kans zich verder te bekwamen,maar ook beginners zijn welkom gezien de individuele begeleiding naar elke deelnemer. Hoe je kijkt en voelt en creatief beleeft,krijgt vorm in een veelzijdige aanpak.

Over Maseroli Medardo:

Medardo zette zijn eerste stappen in de kunstwereld met schilderen. In 1993 ontdekt hij zijn passie voor marmer en aansluitend het beeldhouwen. Hij maakt eerst eigenhandig sierstukken. Op die manier krijgt hij de techniek van het marmerbewerken grondig onder de knie en na te slagen voor het examen, behaalde hij het getuigschrift marmerbewerker. Instinctief wil hij de weg van het schilderen voortzetten in beeldhouwen. De gekende Italiaanse beeldhouwer Vasco Montecchi brengt hem naar Carrara waar hij gaat werken in het kunstatelier Corsanini, een van de belangrijkste ateliers in Italië. Hier hebben leerlingen van Dali en Miro gewerkt. Hij maakt zich eeuwenoude- alsook nieuwe technieken eigen. De beeldhouwerstage beëindigt hij met een grote onderscheiding.
Kasteelstraat, 10
3840 Borgloon
breng me hierheen